Beste beeldjager,

 

Velen van jullie zullen het al gemerkt hebben: het platform Beeldjagers is sinds een jaar in ruste. Op 1 januari 2017 gingen MOTI en Breda’s Museum samen op in Stedelijk Museum Breda. Er is gekeken en gezocht naar een voortzetting van Beeldjagers, voorheen een project van MOTI. De conclusie van het museum: het project past niet meer binnen het profiel van Stedelijk Museum Breda. Initiatieven om Beeldjagers op een andere manier te continueren zijn het afgelopen jaar helaas gestrand.

 

Dat betekent dat vanaf juli 2018 de website offline gaat. Spijtig maar waar. Wij willen jullie bij dezen erg bedanken voor de afgelopen jaren. We zijn trots op wat we in die tijd samen op poten hebben gezet. Het heeft ons tal van bijzondere, originele en grappige beeldcollecties opgeleverd. Blijf mooie verzamelingen maken en verspreiden via andere kanalen. Zo blijft de geest van Beeldjagers levende.

 

Als je nog vragen hebt naar aanleiding van dit bericht, dan horen wij het graag. Mail ons op info@stedelijkmuseumbreda.nl.